joi, 21 octombrie 2010

Special toad in the hole

Ingrediente:
-         175g faina;
-         putina sare (un praf de sare);
-         2 oua;
-         200ml lapte;
-         200ml apa;
-         45ml (3 linguri) verdeturi proaspete taiate: patrunjel, rozmarin si cimbru;
-         8 carnati de porc la alegere;
-         8 felii de sunca de Parma;
-         25g untura de porc;
-         15ml ulei de masline;
-         2 cepe rosii taiate.

Mod de preparare:
1.      Se pune faina, sarea, ouale si laptele intr-un bol mare.Utilizand mixerul se bat acestea la prima viteza a mixerului timp de un minut pana se omogenizeaza bine. Apoi batand in continuare se adauga treptat apa si verdeturile pana se omogenizeaza. Se lasa aluatul sa stea timp de o ora.
2.      Incalziti cuptorul. Infasurati fiecare carnat intr-o felie de sunca de Parma. Puneti carnatii si untura intr-o tava adanca si coaceti-i 10 minute pana se rumenesc.
3.      Se scot carnatii din cuptor, se dau prin aluat si se coc in cuptor 30-40 de minute pana cresc si se rumenesc.
4.      Intre timp incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa 10-15 minute, amestecand din cand in cand, pana devine aurie. Se scoate cratita din cuptor, se presara ceapa deasupra si se serveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu