Ingrediente:
- 175g faina;
- putina sare (un praf de sare);
- 2 oua;
- 200ml lapte;
- 200ml apa;
- 45ml (3 linguri) verdeturi proaspete taiate: patrunjel, rozmarin si cimbru;
- 8 carnati de porc la alegere;
- 8 felii de sunca de Parma;
- 25g untura de porc;
- 15ml ulei de masline;
- 2 cepe rosii taiate.
Mod de preparare:
1. Se pune faina, sarea, ouale si laptele intr-un bol mare.Utilizand mixerul se bat acestea la prima viteza a mixerului timp de un minut pana se omogenizeaza bine. Apoi batand in continuare se adauga treptat apa si verdeturile pana se omogenizeaza. Se lasa aluatul sa stea timp de o ora.
2. Incalziti cuptorul. Infasurati fiecare carnat intr-o felie de sunca de Parma. Puneti carnatii si untura intr-o tava adanca si coaceti-i 10 minute pana se rumenesc.
3. Se scot carnatii din cuptor, se dau prin aluat si se coc in cuptor 30-40 de minute pana cresc si se rumenesc.
4. Intre timp incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa 10-15 minute, amestecand din cand in cand, pana devine aurie. Se scoate cratita din cuptor, se presara ceapa deasupra si se serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu