Ingrediente:
-
500gr
paste fainoase (spaghetti);
-
500gr
branza sarata de vaca, de oaie sau de capra;
-
9
oua;
-
400gr
zahar;
-
1
plic de zahar vanilat;
-
ulei;
-
sare.
Mod de preparare:
1. Se fierb pastele fainoase in apa cu
putina sare.
2. Branza se spala si se da prin
razatoarea cu gauri mari.
Preparare macaroane cu branza |
Dupa ce au fiert,
pastele fainoase se scurg de apa, se adauga peste ele branza rasa, 8 oua,
zaharul si se amesteca bine.
Se unge cu ulei o tava
intinsa de cuptor, se pune compozitia in ea si se introduce in cuptorul
incalzit in prealabil.
Cand macaroanele sunt
gata se scoate tava din cuptor, se bate un ou cu zaharul vanilat si se intinde
uniform peste macaroane, apoi tava se introduce din nou in cuptor si se mai
lasa pana se rumenesc deasupra.
Macaroanele cu branza
se pot servi atat calde cat si reci.
Macaroane cu branza |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu