vineri, 4 februarie 2011

Macaroane cu branza


Ingrediente:
-         500gr paste fainoase (spaghetti);
-         500gr branza sarata de vaca, de oaie sau de capra;
-         9 oua;
-         400gr zahar;
-         1 plic de zahar vanilat;
-         ulei;
-         sare.

Mod de preparare:

1.      Se fierb pastele fainoase in apa cu putina sare.
2.      Branza se spala si se da prin razatoarea cu gauri mari.
Preparare macaroane cu branza
Dupa ce au fiert, pastele fainoase se scurg de apa, se adauga peste ele branza rasa, 8 oua, zaharul si se amesteca bine.
Se unge cu ulei o tava intinsa de cuptor, se pune compozitia in ea si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil.
Cand macaroanele sunt gata se scoate tava din cuptor, se bate un ou cu zaharul vanilat si se intinde uniform peste macaroane, apoi tava se introduce din nou in cuptor si se mai lasa pana se rumenesc deasupra.
Macaroanele cu branza se pot servi atat calde cat si reci.

Macaroane cu branza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu