duminică, 20 februarie 2011

Ciorba din oase de porc cu varza acra


Ingrediente:
Varza acra
-         1,5kg oase de porc;
-         1 ceapa;
-         1 morcov;
-         1 pastarnac;
-         1 telina mica;
-         1 varza acra;
-         bulion;
-         patrunjel;
-         sare.

Mod de preparare:

1.      Carnea se pune la fiert in apa cu sare.
2.      Dupa ce carnea a fiert se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina taiate in cubulete mici.
3.      Varza acra se taie in felii subtiri si se pune la fiert impreuna cu zarzavatul. Daca foile de varza sunt mai groase, atunci se vor fierbe mai mult timp.
4.      Cand ciorba este aproape gata se adauga bulionul si se mai lasa 5-10min.
5.      La final se adauga patrunjelul tocat marunt si se potriveste de sare.

Ciorba din oase de porc cu varza acra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu