luni, 21 februarie 2011

Ciorba de fasole boabe


Ingrediente:
-         200gr fasole alba;
Preparare ciorba de fasole boabe
-         1 ceapa;
-         1 morcov;
-         1 pastarnac;
-         1 ardei gras;
-         rosii sau bulion;
-         leustean;
-         patrunjel;
-         ulei;
-         sare.

Mod de preparare:

1.      Fasolea se pune in apa rece si se lasa pana a doua zi cand se va pregati ciorba.
2.      A doua zi se arunca apa in care a stat si se spala fasolea, apoi se pune la fiert in apa cu sare si ulei.
3.      Se toaca ceapa, morcovul si pastarnacul si se pun in oala.
4.      Cand fasolea este fiarta se adauga ardeiul taiat cubulete mici si rosiile decojite si tocate.
5.      La final se adauga leusteanul si patrunjelul tocate marunt si se potriveste de sare. 

Ciorba de fasole boabe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu