Ingrediente:
-
200gr
fasole alba;
Preparare ciorba de fasole boabe |
-
1
ceapa;
-
1
morcov;
-
1
pastarnac;
-
1
ardei gras;
-
rosii
sau bulion;
-
leustean;
-
patrunjel;
-
ulei;
-
sare.
Mod de preparare:
1. Fasolea se pune in apa rece si se
lasa pana a doua zi cand se va pregati ciorba.
2. A doua zi se arunca apa in care a
stat si se spala fasolea, apoi se pune la fiert in apa cu sare si ulei.
3. Se toaca ceapa, morcovul si
pastarnacul si se pun in oala.
4. Cand fasolea este fiarta se adauga
ardeiul taiat cubulete mici si rosiile decojite si tocate.
5. La final se adauga leusteanul si
patrunjelul tocate marunt si se potriveste de sare.
Ciorba de fasole boabe |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu