Ingrediente:
-
o
legatura de ceapa verde;
-
o
salata verde;
-
4-5
rosii;
-
4-5
castraveti mici;
-
un
ardei gras;
-
100ml
ulei de masline;
-
otet
(de preferat balsamic);
-
sare.
Mod de preparare:
Ceapa
verde se spala, se curata si se taie in bucati lungi de 1-2cm.
Salata
verde se spala si se taie in fasii mai mari.
Rosiile
si castravetii se spala si se taie in felii.
Ardeiul gras se spala, se curata si
se taie in fasii late de 1/2cm si lungi de 2cm.
Intr-un bol mare se adauga ceapa
verde, salata verde, rosiile, castravetii si ardeiul taiate in bucati. Peste
ele se pune sare (dupa gust), putin otet si uleiul si se amesteca bine. Daca
rosiile nu sunt foarte zemoase se poate adauga si putina apa in salata.
Se serveste la fripturi.
Salata de sezon |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu