marți, 2 noiembrie 2010

Salata de sezon


Ingrediente:
-         o legatura de ceapa verde;
-         o salata verde;
-         4-5 rosii;
-         4-5 castraveti mici;
-         un ardei gras;
-         100ml ulei de masline;
-         otet (de preferat balsamic);
-         sare.

Mod de preparare:
            Ceapa verde se spala, se curata si se taie in bucati lungi de 1-2cm.
            Salata verde se spala si se taie in fasii mai mari.
            Rosiile si castravetii se spala si se taie in felii.
Ardeiul gras se spala, se curata si se taie in fasii late de 1/2cm si lungi de 2cm.
Intr-un bol mare se adauga ceapa verde, salata verde, rosiile, castravetii si ardeiul taiate in bucati. Peste ele se pune sare (dupa gust), putin otet si uleiul si se amesteca bine. Daca rosiile nu sunt foarte zemoase se poate adauga si putina apa in salata.
Se serveste la fripturi.

Salata de sezon


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu