vineri, 17 decembrie 2010

Salata de sfecla rosie cu hrean


Ingrediente:
-         sfecla rosie;
-         hrean;
-         ulei de masline;
-         zeama de lamaie;
-         sare.

Mod de preparare:
            Se prepara la fel ca salata de sfecla rosie numai ca se adauga hrean.
Sfecla rosie se spala de pamant, se pune pe o tava si se introduce in cuptor. Se verifica daca este coapta intepand-o cu o furculita. Daca furculita patrunde usor in sfecla inseamna ca aceasta este coapta.
Sfecla rosie astfel coapta se curata si se da prin razatoarea cu gauri mari. Se pune intr-un bol si se asezoneaza cu sare, zeama de lamaie si ulei de masline. Se adauga si putina apa (cam cata zeama de lamaie atata apa) si amesteca bine. Astfel dreasa i se adauga hrean ras prin razatoarea cu gauri mici sau cumparat la borcan din comert.
Recomand salata de sfecla rosie cu hrean. Este delicioasa!

Salata de sfecla rosie cu hrean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu