Ingrediente:
-
sfecla
rosie;
-
hrean;
-
ulei
de masline;
-
zeama
de lamaie;
-
sare.
Mod de preparare:
Se prepara la fel ca salata de sfecla rosie
numai ca se adauga hrean.
Sfecla rosie se spala de pamant, se
pune pe o tava si se introduce in cuptor. Se verifica daca este coapta
intepand-o cu o furculita. Daca furculita patrunde usor in sfecla inseamna ca
aceasta este coapta.
Sfecla rosie astfel coapta se curata
si se da prin razatoarea cu gauri mari. Se pune intr-un bol si se asezoneaza cu
sare, zeama de lamaie si ulei de masline. Se adauga si putina apa (cam cata
zeama de lamaie atata apa) si amesteca bine. Astfel dreasa i se adauga hrean
ras prin razatoarea cu gauri mici sau cumparat la borcan din comert.
Recomand salata de sfecla rosie cu
hrean. Este delicioasa!
Salata de sfecla rosie cu hrean |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu